Днес ще ни оказва влияние през по-голямата част от деня

...
Днес ще ни оказва влияние през по-голямата част от деня
Коментари Харесай

Всичко, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно и очевидно

Днес ще ни оказва въздействие през по-голямата част от деня квадратурата на Луната с Венера. Необходимо е да се отпуснете и да не критикувате околните хора до вас, защото в този момент сме по-склонни да преувеличаваме непознатите дефекти и действия. Влиянието от аспекта не се отразява добре на връзките.

Растяща Луната в символ Риби до 13:50ч на 8 ноември

Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Продължава 10 лунен ден до 14:55ч на 6 ноември (от 14:26ч на 5 ноември)

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Сега се откриват тайните благоприятни условия на човешкото схващане. Човек може внезапно да открие в себе си нови качества.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:55ч на 6 ноември до 15:20ч на 7 ноември

Един от най-силните енергийно дни. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Пренасочете силата си към градивни на практика действия. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате задоволително тялото си. Болестите в този интервал за мъжете са незначителни, а при дамите могат да доведат до затруднения. Периодът на интензивно физическо натоварване. Полезно е да се вършат дълги пешеходни разходки.

Денят подхожда за романтика и фамилиарност. Време за разкрепостяване на духа и разформироване, когато падат всички терзания и задръжки. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!

След 14:55ч можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

21 безоблачен ден - Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР