Днес ще има значителна ниска облачност, максималните температури ще са

...
Днес ще има значителна ниска облачност, максималните температури ще са
Коментари Харесай

Облаци и малко дъжд

Днес ще има забележителна ниска облачност, оптималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. По-значителни разкъсвания и понижения на облачността ще има над Югозападна България. На обособени места в източните региони ще превали слаб дъжд, а през нощта против понеделник и в Предбалкана ще превали слаб сняг. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 1° и 6°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца и денем постепенно ще се покачва.
Над Черноморието ще бъде облачно, на обособени места със слаби валежи от дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури най-вече сред 5° и 7°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще бъде слаб до сдържан, като до края на деня ще се ориентира от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра – минус 4°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР