Днес ще има среща на министъра на икономиката Емил Караниколов

...
Днес ще има среща на министъра на икономиката Емил Караниколов
Коментари Харесай

Министър Караниколов започва обсъжданията по Закона за горивата и наредбата към него

Днес ще има среща на министъра на стопанската система Емил Караниколов със заинтригуваните страни по закона за горива и наредбата, с която ще се дефинират редът и изискванията за водене на указател на лицата, осъществяващи стопански действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис.

Вече имаше срещи и разяснения с браншовите органицзации. Работено е и има текстове, дадени са оферти, които не са толкоз доста и толкоз фрапантни, а администрацията ги е анализирала и започваме разискването, означи през вчерашния ден министърът след присъединяване си в конференция на Българската петролна и газова асоциация. Той подсети, че по закон наредбата би трябвало да влезе в действие на 27 юли. Преди това тя би трябвало да ще бъде пусната за публично разискване.
На журналистически въпрос по отношение на избиране на заместител на подалия оставка отраслов по тематиката "горива " заместник-министър на стопанската система Александър Манолев, Караниколов подсети, че по закон министрите не назначават заместниците си, а това се прави от премиера. Към момента Министерството е разпределило дилемите и функционалностите си, нямаме нужда от нов човек, само че това ще го решим в по-късен стадий и е решение въпреки всичко на премиера, разяснява министър Караниколов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР