Днес ще е ясно и слънчево. В сутрешните часове на

...
Днес ще е ясно и слънчево. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 26 ноември

Днес ще е ясно и слънчево. В утринните часове на обособени места в котловините на Югозападна България, а до по-късно денем и по поречието на Дунав видимостта ще бъде понижена. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред минус 2° и 3°; оптималните от 9° до 14°, в местата с по-трайни мъгли ще са по ниски: 6-7°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Евгения Егова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър със северна съставния елемент, след обяд с южна. Максималната температура на въздуха ще е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 13°-14°.
 Седмична прогноза за времето за 22-29 ноември Седмична прогноза за времето за 22-29 ноември
В понеделник и вторник над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи от дъжд и от сняг не се чакат. Минималните температури щ...
Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който след обяд в масивите в Югозападна България ще стартира да се ориентира от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 4°.
До края на седмицата в по-голямата част от страната ще се задържи съвсем безшумно, в събота в Дунавската низина и източните региони краткотрайно ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. В планинските региони ще бъде слънчево и относително топло. В равнинната част от страната след среднощ и преди обяд тук-там ще е мъгливо или с ниска облачност, само че към и след обяд видимостта ще се усъвършенства, облачността ще се раздира и понижава до слънчево. Минималните температури ще са близки до нулата, дневните ще са в по-широки граници - от 5°-6° в местата с по-трайна мъгла до 10°-14° в регионите с повече слънчеви часове. В неделя облачността ще се усилва и вплътнява, покачва се и вероятността за превалявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР