Днес ще е ветровито с умерен, временно и силен вятър

...
Днес ще е ветровито с умерен, временно и силен вятър
Коментари Харесай

И този следобед ще вали

Днес ще е прохладно с сдържан, краткотрайно и мощен вятър от запад - северозапад. Следобед на доста места в страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и още веднъж ще превали и прегърми. Максималните температури ще са най-вече сред 24 и 29 градуса, в София – 24 градуса.

На морето следобяд също ще превали. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са към 27-30 градуса. Температурата на морската вода е към 26 градуса.

По високите елементи на планините ще има плевел вятър през днешния ден. И там се чакат превалявания и гръмотевици. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 11 градуса.

Утре остава прохладно. До обяд ще е най-вече слънчево, следобяд и вечерта ще има превалявания с гръмотевици. Температурите ще се намалят още и оптималните ще са сред 22 и 27 градуса. В петък и през почивните дни ще вали по-малко, вятърът ще отслабне, а температурите ще се покачат. През новата седмица, обаче, чакаме нови превалявания и ново захлаждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР