Днес ще е ветровито с умерен, в Дунавската равнина и

...
Днес ще е ветровито с умерен, в Дунавската равнина и
Коментари Харесай

Жълт код за силен вятър в 13 области, морската вода като чай |

Днес ще е прохладно с сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Жълт код е разгласен за 13 области в страната. 

Ще доминира слънчево време. Над Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места, основно в крайните североизточни региони, ще превали и прегърми. 

Максималните температури ще са най-вече сред 27 и 32 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Слънце ще грее и в планините преди обяд, само че ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността. По-късно денем, основно в Рило-Родопската област, ще превали едва. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21, а на 2000 метра - към 12 градуса. 

Край морето ще е слънчево, единствено на изолирани места над северното крайбрежие ще превали и прегърми. На брега термометрите ще се качат до 30-32 градуса, а измежду вълните от 2 бала - до 27 градуса. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР