Днес ще е ветровито. Отначало в Дунавската равнина и Горнотракийската

...
Днес ще е ветровито. Отначало в Дунавската равнина и Горнотракийската
Коментари Харесай

Днес ветровито и слънчево. Максималните температури ще са между 4° и 9°

Днес ще е прохладно. Отначало в Дунавската низина и Горнотракийската равнина, а след обяд в цялата страна ще духа мощен вятър от запад-северозапад. Ще бъде най-вече слънчево. След обяд от север облачността, висока и междинна, ще стартира да се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в София - към 5°. През нощта против вторник през страната ще премине леден атмосферен фронт. На места от север на юг ще превали, най-вече сняг.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд облачността ще стартира да се усилва. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд ще духа сдържан югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 17.01.2022 година Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 54 мин. и залязва в 17 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 25 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 49 мин. и изгрява в 16 ч. и 38 мин. Фаза: един ден преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР