Днес ще е слънчево, след пладне над Северна България ще

...
Днес ще е слънчево, след пладне над Северна България ще
Коментари Харесай

Слънцето ще ни топли и в петък

Днес ще е слънчево, след пладне над Северна България ще има раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури още малко ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 19 и 24 градуса.

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за април.
 iStock/Getty Images
Над Черноморието ще бъде слънчево, след пладне над северното крайбрежие - с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 17-20 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 Рафие Шерифова
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще бъде 14 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.
 iStock/Getty Images
В събота и неделя със слаб вятър от североизток ще прониква по-хладен въздух. Дневните температури ще се намалят с 4-5 градуса. Ще има по-значителни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд; през първия ден основно в Централна, а през втория - в Югозападна България.
 iStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР