Днес ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност

...
Днес ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност
Коментари Харесай

Опасно горещо и днес! Очакват ни 41 градуса

Днес ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност над планинските региони. Вечерта ще се появи слаб южен вятър. Остава горещо с оптимални температури сред 36 и 41 градуса.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат сред 29 и 33 градуса. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа до сдържан вятър със западна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 34°, на 2000 метра - към 26°.

И през идващите дни горещата вълна ще продължи. С дребни съмнения, преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 35 и 40 градуса, на обособени места в понеделник и към средата на седмицата - до 42°- 43°.

По-ниски, до 30°-34°, ще остават по Черноморието, където ще духа бриз. Времето ще бъде слънчево, с купеста облачност в часовете към и след обяд, към средата на седмицата, основно в Северна България и планините, и с местни краткотрайни превалявания и гръмотевици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР