Днес ще е слънчево. След обяд от северозапад облачността, средна

...
Днес ще е слънчево. След обяд от северозапад облачността, средна
Коментари Харесай

Идва нова порция студ, на места с дъжд и сняг

Днес ще е слънчево. След обяд от северозапад облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, в София - към 10, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще е слънчево, след обяд - с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 9-10 градуса. Температурата на морската вода е 5 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е слънчево. След обяд от северозапад ще стартира нарастване на облачността, изначало междинна и висока. Ще духа слаб, по билата - до сдържан, вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра е към 2 градуса, на 2000 метра - към минус 3 градуса.
През нощта против сряда над цялата страна облачността ще се усили и в сряда ще е облачно, от запад на изток тук-там ще превали дъжд. Минималните температури ще са сред минус 5 и 0 градуса, а оптималните - сред 6 и 11. Вятърът в доста региони краткотрайно ще стихне, по-късно денем ще е слаб от североизток, а през нощта против четвъртък ще се усили и с него ще нахлува леден въздух.
В четвъртък ще бъде най-вече облачно, със слаби валежи, в планините - от сняг, а в равнинната част от страната - от дъжд, който с понижението на температурите ще се примесва или ще минава в сняг. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-високи, а дневните - по-ниски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР