Днес ще е слънчево, след обяд, главно над планинските райони

...
Днес ще е слънчево, след обяд, главно над планинските райони
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през уикенда?

Днес ще е слънчево, след обяд, основно над планинските региони - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източната половина от страната и в Дунавската низина до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 32-37 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 плаж празненство хора лято / iStock/Getty Images
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа най-вече сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 29-33 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
 почивка море лято / iStock/Getty Images
Над планините ще е слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Само на обособени места в Рила е вероятен временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 26 градуса, на 2000 м - към 16 градуса.-->
 дина двойка благополучие лято / iStock/Getty Images
През почивните дни ще остане най-вече слънчево, към и след пладне в низините - горещо.
 
Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 32 и 37 градуса.
 
Ще духа слаб, в Северна и Източна България сдържан вятър от изток-североизток. В следобедните часове над планините и планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна.
 време лято море мъже iStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР