Днес ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток.

...
Днес ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток.
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 9 юли

Днес ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Ще е по-топло, с оптимални температури сред 28° и 33°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца. Това заяви за Агенция " Фокус " Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще бъде слънчево. Сутринта на обособени места ще има ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха - сред 26° и 28°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 14°.
В петък и събота времето ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-североизток. В неделя в следобедните часове ще се развива купеста облачност, единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще продължи да се затопля и оптималните температури в края на седмицата ще са сред 30° и 35°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР