Днес ще е слънчево със слаб, предимно източен вятър. Горещо

...
Днес ще е слънчево със слаб, предимно източен вятър. Горещо
Коментари Харесай

Предстоят най-горещите засега дни за 2020 година

 Днес ще е слънчево със слаб, най-вече източен вятър. Горещо време, с оптимални температури сред 31° и 36°. Над планините ще бъде слънчево със слаб вятър от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 17°.

Над Черноморието ще е слънчево, с бризов вятър. Максимални температури на въздуха: 31°-33°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И в четвъртък ще бъде слънчево, в низините след обяд - горещо, на доста места дневните температури ще надвишават 35°, в обособени региони - до 38-39°. В петък по-късно денем и през нощта против събота от север-северозапад ще проникне студен въздух. Облачността ще се усили и тук-там в Североизточна и в планинските региони на Западна България ще има краткотрайни превалявания от дъжд, с гръмотевици. Възможни са местни интензивни феномени. В по-голямата част от Южна България температурите ще се задържат високи.

През почивните дни ще има променлива облачност, над доста региони по-често до слънчево. На обособени места в планините и в източните региони ще превали. Ще се намалят температурите и в южната част от страната. В събота вятърът ще е северозападен, сдържан, в неделя – от североизток, слаб. Следващата седмица ще стартира с най-вече слънчево време. От запад дневните температури едва ще се покачат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР