Днес ще е слънчево, преди обяд в източните райони -

...
Днес ще е слънчево, преди обяд в източните райони -
Коментари Харесай

Иде слаб североизточен вятър

Днес ще е слънчево, преди обяд в източните региони - мъгливо. Ще се появи слаб североизточен вятър. Максимални температури сред 22° и 27°. Атмосферното налягане няма да се промени значително и остава по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието в утринните часове ще е мъгливо. Около обяд видимостта ще се усъвършенства и до края на деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Максимални температури сред 20° и 22°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 13°.

И през идващите дни смяна на синоптичната конюнктура не се чака. Времето ще остане топло за сезона, в множеството региони - и слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната след среднощ и в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21° и 26°, а минималните ще бъдат сред 6° и 11°, по-високи по Черноморието. И в планините ще остане слънчево, с температури, по-високи от естествените за втората половина от октомври.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР