Днес ще е слънчево, около и след пладне - горещо.

...
Днес ще е слънчево, около и след пладне - горещо.
Коментари Харесай

Колко слънчева и гореща ще бъде тази неделя?

Днес ще е слънчево, към и след пладне - горещо . В следобедните часове, основно над планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България - сдържан вятър от изток-североизток. Преобладаващите оптимални температури ще останат сред 32 и 37 градуса.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за август.
 
Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28-32 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 
 iStock/Getty Images

 
Над планините ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 24 гр., на 2000 метра - към 16 гр.
 
 В началото на идната седмица времето ще се задържи без основна смяна - най-вече слънчево, към и след пладне в низините - горещо. Максималните температури ще са над 30, тук-там ще доближават 35-37 градуса . Ще духа слаб, в Северна и Източна България сдържан вятър от изток-североизток.-->
 
 / iStock/Getty Images

 
В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността , само че единствено на обособени места в планините и планинските региони в понеделник са вероятни незначителни краткотрайни валежи.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР