Днес ще е слънчево, около и след обяд – горещо.

...
Днес ще е слънчево, около и след обяд – горещо.
Коментари Харесай

Очаква ни гореща неделя! Идеално е за плаж

 Днес ще е слънчево, към и след обяд – горещо. Това заяви за Агенция " Фокус "  дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В следобедните часове, основно над планинските региони, ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България – сдържан вятър от изток-североизток. Преобладаващите оптимални температури ще останат сред 32° и 37°. Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури ще са 28°-32°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан най-вече източен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 24°, на 2000 метра – към 16°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР