Днес ще е слънчево, около и след обед – горещо.

...
Днес ще е слънчево, около и след обед – горещо.
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 8 август

Днес ще е слънчево, към и след обед – горещо. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 33° и 38°. Това заяви дежурният синоптик Красимир Стоев от Национален институт по метеорология и хидрология, представен от организация " Фокус ".
ЖЪЛТ КОД ЗА ОПАСНИ ГОРЕЩИНИ В 16 ОБЛАСТИ!
Над Черноморието ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, по билата до сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 27°, на 2000 метра – към 18°.
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за август - ще се намалява.
В петък и събота ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, основно над планините и планинските региони, само че единствено на изолирани места през първия ден в Западна България, а в събота – в Източна Стара планина, ще превали слаб временен дъжд. За малко в Дунавската низина ще се появи северозападен, в събота - североизточен вятър, най-вече слаб; температурите ще са съвсем без смяна, малко по-високи от нормалните за първата половина на август - преобладаващите оптимални ще бъдат сред 32° и 37°. В неделя ще бъде слънчево и горещо. Дневните температури ще доближат 33°-38°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР