Днес ще е слънчево и почти тихо. В сутрешните часове

...
Днес ще е слънчево и почти тихо. В сутрешните часове
Коментари Харесай

Намалена видимост в сутрешните часове

Днес ще е слънчево и съвсем безшумно. В утринните часове на обособени места ще бъде с понижена видимост. Минимални температури - най-вече сред 9° и 14°, оптимални - сред 25° и 30°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след обяд юг-югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 22 - 24°. Температурата на морската вода е 21 - 22°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Слънчево ще бъде времето и над планините. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 13°.

В понеделник денят ще стартира със слънчево и в доста региони безшумно време. На места в низините видимостта ще е понижена. Ще остане топло за края на септември с минимални температури сред 10° и 15° и оптимални сред 24° и 29°. По-късно денем със слаб до сдържан вятър от североизток ще стартира да прониква студен въздух, облачността ще се усили и през нощта против вторник на обособени места в Западна България ще превали слаб дъжд.

През идващите дни ще има забележителна облачност и превалявания, на повече места и повече по количество във вторник и сряда в западната половина от страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР