Днес ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще

...
Днес ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще
Коментари Харесай

Новата седмица започва с предимно слънчево и топло време

Днес ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над южните региони, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Източна България- до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 19 и 24 градуса, в София- към 20, в Сандански- до 26 градуса.

И над планините ще е най-вече слънчево. Повече облаци ще има над Рило-Родопската област и там може да превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15 градуса, на 2000 метра – към 8 градуса.

Утре основна смяна на времето няма да има. Сутринта ще е хладно и мъгливо тук-там, а денем най-вече слънчево. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса. В сряда облачността ще се усили и по-късно следобяд ще превали в Югоизточна България. В нощта против четвъртък ще превали и тук-там в Централна и Източна България. През идващите дни ще е по-често облачно. В петък и събота валежите ще са слаби и единствено на обособени места, само че в неделя и понеделник се покачва вероятността за превалявания на повече места в страната и за по-съществени количества.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР