Днес ще е предимно слънчево, в източната половина от страната

...
Днес ще е предимно слънчево, в източната половина от страната
Коментари Харесай

Последни есенни лъчи в понеделник

Днес ще е най-вече слънчево , в източната половина от страната с раздрана висока облачност. До обяд мъглите ще се разсеят и видимостта ще се усъвършенства. Ще бъде съвсем безшумно, в Дунавската низина със слаб северозападен вятър. Минималните температури ще са от 1 до 6 градуса, оптималните - сред 19 и 24 градуса, по-ниски в регионите с по-трайна мъгла.
 iStock/Getty Images

По Черноморието ще доминира слънчево време , преди обяд тук-там с понижена видимост. Ще духа слаб най-вече източен вятър. Максимални температури ще са в интервала 17-20 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 iStock/Getty Images
Над планините ще е слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.-->
 iStock/Getty Images
Във вторник към момента смяна на времето не се чака. Ще остане топло за сезона, в множеството региони - и слънчево, единствено на обособени места в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав в часовете след среднощ и преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. В Дунавската низина ще се появи слаб северозападен вятър, а над страната - и раздрана висока облачност.
 iStock/Getty Images
Максималните температури ще са над 20 градуса , утринните ще са без особена смяна. През нощта против сряда облачността ще се усили, тук-там в Северна България ще превали слаб дъжд. Вятърът на всички места ще се ориентира от северозапад и ще се усили. С него ще стартира да нахлува леден въздух.
 iStock/Getty Images
В сряда ще доминира облачно време , тук-там с валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще бъде сдържан. Температурите ще продължат да се намаляват, като в североизточните региони оптималните ще останат под 10 градуса, в останалата част от страната ще бъдат сред 12 и 17 градуса. 

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР