Днес ще е предимно слънчево. Следобед в Западна България ще

...
Днес ще е предимно слънчево. Следобед в Западна България ще
Коментари Харесай

По-малко валежи и по-високи температури през новата седмица



Днес ще е най-вече слънчево. Следобед в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса, в София – към 26 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще са към 22-26 градуса. Температурата на морската вода е към 20-22 градуса.

Над планините ще доминира слънчево време. Следобед в масивите от западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 11 градуса.

Утре ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има над Южна България, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса. В сряда, четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево, вероятността за превалявания е дребна. Температурите ще се покачат с още градус-два. В събота над Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и още веднъж на доста места ще има краткотрайни валежи и гръмотевични стихии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР