Днес ще е предимно слънчево, след обяд - с временни

...
Днес ще е предимно слънчево, след обяд - с временни
Коментари Харесай

Ще има ли изненади от времето през новата седмица?

Днес ще е най-вече слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. В Източна България ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 30 и 35 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Атмосферното налягане e по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
 лято iStock/Getty Images
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
В планините ще е най-вече слънчево, към и след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 24 градуса, на 2000 метра - към 16.-->
 време прогноза лято дъжд слънце iStock/Getty Images
В понеделник ще остане слънчево, към и след обяд - с купеста облачност, само че без превалявания. Температурите ще се покачат още малко.
 
Във вторник над Източна България, по-късно - и в планините и планинските региони на Западна, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно, вероятни са и градушки.
 
В западната половина от страната от северозапад, в източната - от север-североизток, ще прониква относително студен въздух.
 дъжд лято iStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР