Днес ще е предимно слънчево. След обяд от югозапад облачността

...
Днес ще е предимно слънчево. След обяд от югозапад облачността
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето през първата събота за годината

Днес ще е най-вече слънчево. След обяд от югозапад облачността ще стартира да се усилва. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 7° и 12°. Атмосферното налягане ще е без основна смяна и ще остане близо до междинното за месец януари.

Над Черноморието облачността ще се усилва и ще е забележителна. В утринните часове тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че след обяд от югозапад ще се заоблачи. Ще духа сдържан южен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра – към 0°.

През нощта против неделя от юг ще стартират превалявания, по-съществени в крайните южни региони, а денем в неделя слаб дъжд ще превали и тук-там в останалата част от страната. Вятърът ще е слаб, в Източна България до сдържан от югоизток, по-късно денем - от юг. Температурите ще се покачат.

В понеделник времето ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд. Повишена възможност да са обилни по количество има в югозападната половина от страната.

Във вторник преваляванията ще спрат, а облачността ще се раздра и ще намалее; вятърът за малко ще е от запад-северозапад, слаб, в Дунавската низина - до сдържан.

Прогнозата за времето следете!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР