Днес ще е предимно слънчево. Ще има незначителна висока облачност,

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще има незначителна висока облачност,
Коментари Харесай

Слънчев и топъл ден за избори

Днес ще е най-вече слънчево. Ще има незначителна висока облачност, а след обяд ще се развива и купеста. Ще се задържи съвсем без превалявания. Сутринта ще духа слаб запад-северозападен вятър, към обяд ще се ориентира от юг. По-топло с оптимални температури сред 24° и 29°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-съществени над крайните северни региони и тук-там там е допустимо едва да превали. Максималните температури ще са сред 22° и 26°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. Около обяд ще стартира да се развива и купеста облачност, като до края на деня на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан югозападен, по най-високите върхове – западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 19°, на 2000 метра – към 12°.

В понеделник ще доминира слънчево време. След обяд над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°. Във вторник към и след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Преди обяд, както и в Източна България, където вятърът от юг ще се усили, ще има повече слънчеви часове. Дневни температури едва ще се покачат. В сряда ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планините с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР