Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна
Коментари Харесай

Март днес ще продължава да ни радва със слънце

Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от запад-югозапад. Ще е топло. Минималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, оптималните - сред 15 и 20 градуса.
Атмосферното налягане ще се намалява и до края на деня ще е близо до междинното за месеца.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10-15 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините времето ще е слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.
В петък облачността, висока и междинна, ще се усилва. Ще духа слаб до сдържан вятър от западната четвърт. Все още ще е топло, с дневни температури тук-там до 18-20 градуса. През нощта против събота вятърът ще се ориентира от север-северозапад, ще се усили и с него бързо ще нахлува леден въздух. В събота ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания, изначало от дъжд, в планините над 1100-1200 м - от сняг. С продължаващото захлаждане, към този момент от североизток, и в Североизточна България и Предбалкана дъждът ще минава в сняг, само че преваляванията бързо ще стопират.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР