Днес ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността

...
Днес ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето днес?

Днес ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над източните и планинските региони, и на обособени места там ще превали. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще бъде слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 31 и 36 градуса, по-ниски в крайните източни региони, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще доминира слънчево време.

Временни нараствания на облачността ще има преди обяд над северните, а след обяд и вечерта - над южните региони. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево, с развиване на купеста облачност в следобедните часове.

На обособени места кратковременно ще превали. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 25 градуса, на 2000 метра - към 18 градуса.

В четвъртък и петък времето ще бъде слънчево. Около и след обяд над западните и планинските региони ще се развива купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е слаб, от изток-североизток. Температурите ще останат без основна смяна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР