Днес ще е предимно слънчево. По-значителна ниска облачност или мъгла

...
Днес ще е предимно слънчево. По-значителна ниска облачност или мъгла
Коментари Харесай

Слънчево и още по-топло време днес

Днес ще е най-вече слънчево. По-значителна ниска облачност или мъгла ще има сутринта основно над Източна България. Ще духа слаб, в Дунавската низина краткотрайно до сдържан северозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще са сред 21° и 26°, в София - към 22°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. В утринните часове, основно по южното крайбрежие, ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, след обяд до сдържан вятър със западна съставния елемент. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен северен вятър. Температурите още ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 10°.

През идната седмица вероятността за превалявания е дребна, а времето ще се задържи по-топло от нормалните за интервала. Най-високи ще са оптималните температури в сряда, когато тук-там ще доближават до 25°-27°. Ще има и доста слънчеви часове, само че заран и мъгли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР