Днес ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са между

...
Днес ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са между
Коментари Харесай

Прогноза за времето

Днес ще е най-вече слънчево. Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса по Целзий, за София - към 28 градуса, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология при Българската академия на науките.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще остане близо до междинното за месеца. Около и след обяд над западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 29-30 градуса. Температурата на морската вода е 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево.

В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в масивите в Западна България ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР