Днес ще бъде ветровито. Ще духа умерен и силен югозападен

...
Днес ще бъде ветровито. Ще духа умерен и силен югозападен
Коментари Харесай

Силен вятър и облаци днес в много райони

Днес ще бъде прохладно. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, поривите му ще доближават 20-25 m/s. През по-голямата част от деня облачността ще е забележителна и на доста места ще има превалявания от дъжд, в планинските региони от Западна България – обилни по количество. Максималните температури към момента ще са високи, най-вече сред 14° и 19°, в София – към 15°. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, най-късно в Източна България, ще стартира да нахлува леден въздух. Привечер от северозапад облачността ще стартира да се раздира и понижава.

В планините времето ще е много динамично. Облачността ще е забележителна, ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра – от сняг. Ще бъде прохладно със мощен, по-високите и открити елементи – плевел и стремителен вятър от запад-югозапад и с него ще нахлува леден въздух. Привечер облачността ще стартира да се раздира и понижава. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 2°.

По Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна и след обяд ще има превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан южен вятър, до вечерта ще се ориентира от запад-югозапад и ще се усили. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е от 11° по северното крайбрежие до 18° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР