Днес ще бъде ветровито с умерен, временно силен вятър от

...
Днес ще бъде ветровито с умерен, временно силен вятър от
Коментари Харесай

Затопляне и повече слънце днес

Днес ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от югозапад.

Ще има променлива облачност, намаляваща в следобедните часове тук-там до най-вече слънчево. Температурите ще стартират да се покачват и оптималните ще са сред 7° и 12°, малко по-ниски по високите западни полета.



По Черноморието също ще бъде прохладно, само че след обяд вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Облачността ще е променлива. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.





В планините през втората половина на деня ще доминира слънчево време. Ще духа мощен, по билата краткотрайно плевел вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 3°, на 2000 м – към минус 3°.



В четвъртък ще доминира слънчево време, а стоплянето ще продължи. В петък още веднъж ще завали. Очаква се и внезапно намаляване на температурите и през почивните дни времето ще бъде доста изменчиво - ще има и слънчеви часове, само че и превалявания – и от дъжд, и от сняг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР