Днес ще бъде ветровито. С умерен и силен северозападен вятър

...
Днес ще бъде ветровито. С умерен и силен северозападен вятър
Коментари Харесай

Днес ще бъде ветровито с температури между 4° и 9°

Днес ще бъде прохладно. С сдържан и мощен северозападен вятър ще нахлува леден въздух. Преди обяд превалявания от дъжд ще има към момента тук-там, основно в централните и източните региони на страната, в планините - от сняг. След обяд валежите в множеството региони ще стопират, а по здрач вятърът ще отслабва и в източните региони ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 4° и 9°.

Над планините ще доминира облачно време и основно преди обяд ще има превалявания от сняг. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър, по високите елементи - от запад-югозапад. Дневните температури ще се намалят сензитивно спрямо миналите топли дни и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус 7°.

Над Черноморието ще доминира облачно време и основно преди обяд ще има превалявания от дъжд. Ще е прохладно, с сдържан до мощен вятър от северозапад. Максималните температури ще са 7°-10°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР