Днес ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността над

...
Днес ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността над
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 21 септември

Днес ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над източната половина от страната. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Ще бъде по-хладно от нормалното с оптимални температури сред 18° и 23°, в София към 18°. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Христо Христов от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, само че без дъжд. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи на планините сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 – към 7°.
В неделя ще бъде слънчево. Сутринта ще е и съвсем безшумно, и минималните температури в множеството места ще са сред 4° и 9°; на обособени места в котловинните полета и в североизточните региони са вероятни и слаби слани. През деня ще се появи слаб вятър от юг-югоизток и ще стартира стопляне. Дневните температури ще са сред 20° и 25°. В понеделник денят също ще стартира със слънце и ниски минимални температури, само че от запад облачността ще се усили и към вечерта и през нощта против вторник на обособени места ще превали. Във вторник ще доминира облачно време, тук-там с валежи. Вятърът ще се ориентира от северозапад-север. Минималните температури ще са по-високи, дневните едва ще се намалят. По-късно вятърът ще се усили и с него ще проникне по-хладен въздух.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР