Днес ще бъде слънчево и почти тихо. Преди обяд в

...
Днес ще бъде слънчево и почти тихо. Преди обяд в
Коментари Харесай

Сиромашкото лято продължава - температури до 27 градуса

Днес ще бъде слънчево и съвсем безшумно. Преди обяд в източните региони и тук-там по поречието на Дунав ще има ниска облачност или мъгли. Минимални температури - сред 6° и 11°, в София – към 8°, оптимални - сред 22° и 27°.
По Черноморието в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгли, а след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 19° и 21°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде едва.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

В неделя и през първата половина от идната седмица смяна на времето не се чака. Ще остане топло за сезона, в множеството региони - и най-вече слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат най-често сред 7° и 12°, оптималните - сред 22° и 27°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР