Днес ще бъде слънчево и отново горещо. В следобедните часове,

...
Днес ще бъде слънчево и отново горещо. В следобедните часове,
Коментари Харесай

Слънчево с температури до 36 градуса, на изток следобед пак ще превали


Днес ще бъде слънчево и още веднъж горещо. В следобедните часове, основно над източните и планинските региони, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източната половина от страната - до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури сред 31 и 36 градуса, в София - към 31, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, а на 2000 метра - към 17.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево и топло. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 23-24, единствено на север от нос Калиакра - към 20. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР