Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще
Коментари Харесай

Предимно слънчево време днес, със слаб вятър

Днес ще бъде най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над Североизточна България. През деня ще бъде съвсем безшумно или със слаб западен вятър. Температурите ще се намалят и минималните ще са сред минус 2° и 3°, оптималните - най-вече сред 8° и 13°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб западен вятър. Максимални температури: 9 - 11°. Вълнението на морето е 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне, само че по откритите елементи ще е към момента мощен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 6°, на 2000 метра - към 0°.

В неделя ще се задържи най-вече слънчево. Сутринта тук-там, основно по поречието на Дунав и в югоизточните региони, ще бъде с ниска облачност или мъгла.

В понеделник преди обяд на повече места в западната част на Дунавската низина и на Горнотракийската равнина ще има мъгли или ниска облачност. По-късно денем от запад ще стартира нарастване на облачността, а през нощта против вторник в западните региони ще завали дъжд.

Във вторник ще бъде облачно. В доста региони ще има превалявания от дъжд, с висока възможност за обилни количества.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР