Днес ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, главно в

...
Днес ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, главно в
Коментари Харесай

Предимно слънчево

Днес ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове, основно в Западна и Централна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Ще духа слаб, в югоизточните региони и по Черноморието - до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28° и 33°.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 23°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 28° и 30°. Температурата на морската вода е сред 23° и 25°, на север от н. Калиакра - към 21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР