Днес ще бъде предимно слънчево. Това съобщи за Агенция Фокус“

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Това съобщи за Агенция Фокус“
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 7 август

Днес ще бъде най-вече слънчево. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология. През нощта ще е ясно, а на следващия ден - най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-югоизток. Ще продължи да се затопля и оптималните температури ще са сред 31° и 36°; към и малко под 30° ще останат по Черноморието.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е от 24-25° по северното крайбрежие до 27° по южното. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 25°, на 2000 метра – към 16°.
Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще се задържи съвсем без смяна.
В четвъртък ще е слънчево, към и след обяд - горещо. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури сред 33° и 38°, по-ниски ще са по Черноморието - сред 28° и 31°. В петък-събота от северозапад, след това и от североизток, с кратковременно увеличаване напразно, температурите напълно едва ще се намалят, като се задържат малко по-високи от нормалните за първата половина на август. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на изолирани места, през първия ден, основно в планините и планинските региони в западната половина от страната, а в събота - и на изток, ще превали и прегърми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР