Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд в равнините -

...
Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд в равнините -
Коментари Харесай

Слънчево и горещо време в неделя

Днес ще бъде най-вече слънчево, след обяд в равнините - горещо. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 33° и 38°, в София - към 33°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 30°-32°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Вятърът ще отслабне, само че ще се задържи най-вече сдържан от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра към 26°, на 2000 метра - към 19°.

През множеството дни от новата седмица времето ще е най-вече слънчево. След обед ще се развива купеста облачност, не са изключени, само че са малко евентуални изолирани краткотрайни превалявания в планинските региони. В понеделник и вторник в източните региони ще духа сдържан, по Черноморието краткотрайно мощен североизточен вятър, а в сряда ще отслабне. Температурите ще се задържат относително високи, оптималните - сред 33° и 38°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР