Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в източните

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в източните
Коментари Харесай

Очаква ни слънчев и сравнително топъл ден

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан югозападен вятър. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще са сред 9 и 14 градуса, в София-10 градуса.

Над планините ще най-вече слънчево и прохладно със мощен югозападен вятър. Ще бъде топло за месец декември с оптималната температура на височина 1200 метра към 9 градуса, а на 2000 метра - към 3 градуса.

В събота южният вятър ще се усили и облачността ще се усили. През нощта против неделя от запад на изток ще има валежи- изначало от дъжд, само че, с увеличаване напразно от северозапад, бързо ще нахлуе леден въздух и на доста места в Западна България и Предбалкана дъждът ще премине в сняг. В неделя ще бъде много прохладно и студено, само че преваляванията бързо ще спрат, от запад и облачността ще се раздира и понижава. Вечерта и вятърът ще отслабне, а в понеделник ще се ориентира от югозапад и ще стартира бързо стопляне. Във вторник и сряда преносът на топъл въздух от югозапад ще продължи и ще бъде топло за интервала. Облачността ще е променлива, единствено на обособени места са вероятни слаби и краткотрайни валежи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР