Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността,

...
Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Предимно слънчево с временни увеличения на облачността

Днес ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над източните, а след обяд и над планинските региони от Югозападна България, където тук-там ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури сред 24° и 29°, в София към 24°. През нощта против събота ще превали на обособени места в Западна и Централна България.

 

Над планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд от запад облачността, в началото висока, ще стартира да се усилва и до края на деня и през нощта против събота тук-там в масивите от Западна и Централна България ще превали дъжд. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 17°, на 2000 метра към 10°.

Над Черноморието облачността ще бъде променлива, по-често забележителна. Ще има и валежи, на повече места по северното крайбрежие. Ще духа до сдържан северозападен, а след обяд източен вятър. Максимални температури на въздуха: 24°- 26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР