Днес ще бъде предимно слънчево. От запад на изток ще

...
Днес ще бъде предимно слънчево. От запад на изток ще
Коментари Харесай

Ще продължи ли истинското лято и през новата седмица?

Днес ще бъде най-вече слънчево. От запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури - сред 27 и 32 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за август - постепенно ще се намалява.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток.

Максимални температури на въздуха: 27-28 градуса. Температурата на морската вода е 27 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 20 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре (понеделник) ще е слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони - до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са най-вече сред 29 и 34 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево и топло. Подходящо за летуване. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 27 - 28 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е слънчево и топло, уместно време за туризъм. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

Във вторник и сряда ще остане най-вече слънчево, със слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан вятърът с източна съставния елемент.

Температурите едва ще се покачат и оптималните втория ден.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР