Днес ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове на

...
Днес ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове на
Коментари Харесай

По-хладно, но слънчево време днес

Днес ще бъде най-вече слънчево, само че в утринните часове тук-там в низините и котловините ще има мъгла. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан и по-късно денем на крайните източни региони ще се заоблачи. И оптималните температури ще се намалят и ще бъдат сред 9° и 14°, в София към 10°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че в следобедните часове ще се образува ниска облачност. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан. Максималните температури ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 15°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 0°.



И в околните дни сутринта ще е студено с минимални температури сред минус 2° и 3°. Дневните температури обаче едва ще се покачат. В планинските региони в Западна и Централна България ще доминира слънчево време, до момента в който в Източна България ще е облачно и е допустимо и да превали.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР