Днес ще бъде предимно слънчево. Над Източна България ще има

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Над Източна България ще има
Коментари Харесай

Днес ще стане толкова горещо, че ще искаме пак да завали

Днес ще бъде най-вече слънчево. Над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места там ще превали за малко. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад.

Максималните температури сред ще са сред 26° и 31°, в София - към 27°, гласи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

По Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали едва. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 26-27°. Температурата на морската вода е 17-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините денем също ще е слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 13°.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР