Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. В сутрешните

...
Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. В сутрешните
Коментари Харесай

Слънчев и много топъл петък

Днес ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно.

В утринните часове тук-там в равнините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София – към 25°.

Над планините ще е най-вече слънчево със слаб вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 10°.

В събота сутринта тук-там в равнинната част от страната още веднъж ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Около и след обяд над цялата страна ще бъде най-вече слънчево и топло за втората половина от октомври. За малко вятърът от запад ще се усили. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 22° и 27°. В неделя облачността, междинна и висока, ще се усилва, към момента без превалявания. Дневните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски. В понеделник ще бъде най-вече облачно, от запад ще стартират превалявания, които до края на деня ще обзет Западна и Централна България. Има възможност тук-там да са краткотрайно интензивни и обилни по количество. Температурите в западната половина от страната ще се намалят, оптималните ще са 13°-18°, а в югоизточните региони ще са към момента по-високи - до към 22°-23°. Във вторник преваляванията ще продължат, на повече места и по-значителни ще са в Централна и Източна България. В сряда към момента ще превалява, основно в южната част от страната, в развой на прекъсване. От северозапад ще стартира и скъсване и понижение на облачността. Ще е хладно, с оптимални температури в по-голямата част от страната сред 12° и 17°.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР