Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Това съобщи

...
Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Това съобщи
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 16 октомври

Днес ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Виктория Клещанова от Националния институт по метеорология и хидрология. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София - към 8°.
Днес над по-голямата част от страната ще бъде слънчево и съвсем безшумно. До обяд на доста места в Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще остане топло с оптимални температури сред 22° и 27°, в София - към 25°.
На доста места по Черноморието преди обяд ще има ниска слоеста облачност или мъгла. След обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 21°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 12°.
Атмосферното налягане едва ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца.
През идващите дни ще остане топло за интервала, в множеството региони - и най-вече слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната, а към четвъртък-петък - и по поречието на Дунав, след среднощ и преди обяд ще има ниска облачност или мъгла, от които ще преръмява. Ще бъде съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21° и 26°, в регионите, където ниската облачност или мъглата ще се задържат по-дълго - до към 20°. Минималните в множеството места най-често ще са сред 7° и 12°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР