Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Максималните температури

...
Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Максималните температури
Коментари Харесай

Слънчевата есен продължава и днес

Днес ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно . Максималните температури ще бъдат сред 23-28 градуса, а в София към 25 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове на обособени места ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха: 20-22 градуса. Температурата на морската вода е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.
 
 iStock/Getty Images

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи до сдържан югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.-->

В началото на идната седмица ще остане топло за интервала, над множеството региони - и най-вече слънчево. Сутрин тук-там ще има ниска облачност или мъгла, с по-голяма възможност в Източна България. В нощните часове ще е съвсем безшумно, денем - със слаб вятър от изток-югоизток . Максималните температури ще са над 20 градуса, тук-там ще доближават 26-28 градуса. Преобладаващите минимални ще са сред 8 и 13 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР