Днес ще бъде първата публична проява на партньорката на британския

...
Днес ще бъде първата публична проява на партньорката на британския
Коментари Харесай

Днес ще е първата публична проява на партньорката на Борис Джонсън

Днес ще бъде първата обществена демонстрация на партньорката на английския министър председател Борис Джонсън, откогато прекрачи прага на Даунинг стрийт 10 в края на юли. Кари Саймъндс ще произнесе къса тирада във връзка Седмицата на околната среда, предава БНР.

Медиите имат известни усложнения по какъв начин да титулуват Кари Саймъндс и я назовават Първа другарка, тъй като тя де факто не е първа дама. В историята на Англия няма министър председател, който по време на мандата си да е живял с партньорка без подписан брак.

Иначе Кари Саймъндс е добре позната фигура в редиците на торите, тъй като е някогашен началник на връзките в щаб-квартирата на Консервативната партия. Днес обаче тя ще употребява PR уменията си в петминутна тирада на конференция, отдадена на феновете на птичия свят. И това не е инцидентно, тъй като, откакто 31-годишната другарка на Борис Джонсън напусна партийната си работа предходната година, тя стана основен консултант в основаната в Съединените щати природозащитна група Oceana, като движи маркетинговите й интервенции в Лондон.

Кари Саймъндс обаче се прочу по различен мотив тъкмо по време на премиерската акция на Борис Джонсън, когато бе извикана полиция в дома на приятеля й. Тогава медиите оповестиха, че полицията е реагирала на позвъняване на съседи, обезпокоени от шумната свада в жилището, включваща писъци, крещене и чупене на предмети.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР