Днес ще бъде обявено името на победителя в анкетата за

...
Днес ще бъде обявено името на победителя в анкетата за
Коментари Харесай

Днес стават ясни победителите в анкетата за Футболист на годината

Днес ще бъде оповестено името на спечелилия в анкетата за " Футболист на годината ". Поради противоепидемичните ограничения в страната, церемонията ще бъде напълно онлайн и започва в тъкмо в 18:30 часа.
95 спортни публицисти от 37 медии гласоподаваха в 60-ото издание на анкетата " Футболист на годината ", проведена в партньорство от " Дакс Медия ", Българската асоциация на спортните публицисти и Българския футболен съюз.

Церемонията ще бъде предавана непосредствено в Sportal.bg , Sportal TV , обществените медии на Sportal и Novini.bg , както и в формалната фейсбук страница на националните тимове Team Bulgaria .

Основен акцент на юбилейното издание ще бъдат именитите фигури, печелили анкетата от 1961 година до наши дни.

На церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2020 година след гласуването на спортните публицисти. Ще бъде разгласен треньор №1 на България и неговите подгласници.
Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2020 година - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав полузащитник, най-хубав нападател, най-хубав чужденец, най-прогресиращ млад състезател.

Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол. За пета поредна година ще бъде връчена и специфична премия " Лъвско сърце – Трифон Иванов ". Ще бъде оповестен и изборът на почитателите за най-красив гол в България за 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР