Днес ще бъде облачно, с максимални температури между 19° и

...
Днес ще бъде облачно, с максимални температури между 19° и
Коментари Харесай

Пълна прогноза до края на април, очакват се много промени във времето

Днес ще бъде облачно, с оптимални температури сред 19° и 24°, по Черноморието -  от 10 до  12°.  Вятърът ще е слаб, в Източна България – до сдържан от югоизток. В  следобедните часове тук-там в Западна, а през нощта – и в Централна България, ще превали слаб дъжд, оповестява bTV. Във вторник и сряда в доста региони от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има валежи, съпроводени и с гръмотевици.

В сряда вятърът ще бъде от северозапад, във вечерните часове ще се ориентира от североизток, ще се усилва и с него ще нахлува по-хладен въздух.  В четвъртък и петък с спирания ще превалява дъжд. Ще бъде прохладно, изключително в  Източна България, където ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще се намалят още и ще се приближат до нормалните за сезона.



През почивните дни вятърът ще се ориентира от северозапад. Облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. В неделя ще има повече слънчеви часове и бързо ще се затопля. В началото на идната седмица ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове и условия  само за местни краткотрайни валежи. Вероятност за захлаждане и по-интензивни превалявания ще има към 26 април. В края на месеца вероятността за превалявания понижава. Ще стартира и покачване на температурите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР