Днес ще бъде облачно, на места ще превалява сняг, в

...
Днес ще бъде облачно, на места ще превалява сняг, в
Коментари Харесай

Времето: Облаци, дъжд и сняг

Днес ще бъде облачно, тук-там ще превалява сняг, в Горнотракийската равнина и по Черноморието – дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, оптималните – 3-8 градуса, в София – 3.

В планините ще бъде облачно, прохладно и със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2, на 2000 метра – към минус 5 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно и с валежи от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6 и 9 градуса.

Продължителността на деня е 10,46 ч.

Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

През следващите дни ще доминира облачно време. С спирания и тук-там ще превалява, най-вече едва и най-вече дъжд, само че в Предбалкана, по високите полета на Западна България, в крайните северозападни и в североизточните региони е допустимо краткотрайно, основно в нощните часове, дъждът да се примесва и да минава в сняг. Вятърът ще бъде от източна четвърт, слаб до сдържан. Температурите ще бъдат малко по-високи от нормалните.

В неделя ще захладee и ще завали сняг, който ще продължи и в понеделник. Максималните температури ще са негативни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР